הילדים של היום, זה לא הילדים של פעם.
הילד שלי עוד לא בן 8 וכבר מרשה לעצמו לבקש ללכת לאכול סושי מדי פעם.
לפני כמה חודשים, ואחרי ביקור בפתיחה של “זה סושי”, באופן רשמי זו הפכה להיות “ההעדפה” שלו בכל מה שקשור לאוכל.
ZE-SUSHI התחילה במתחם בזל השוקק בתל אביב ובהמשך כבשה את שרונה מרקט ומסעדת וונג המפורסמת בתל אביב.
לפני כשנה ZE –SUSHI יצאה מתל אביב והגיעה לראשונה לאיזור השרון – אלינו לרעננה!
יגאל, הבעלים של הסניף הראשון מחוץ לתל אביב, מספר על ההחלטה להגיע לרעננה: “המטרה היא להביא לרעננה את סצנת הבילוי מתל אביב, הווייב הכללי והחוויה הקולינרית. המתחם בו אנחנו נמצאים עמוס מבקרים כל יום, הגיע הזמן שיהיה להם מקום לאכול בו ברמה גבוהה במחיר שפוי ולתת את השירות הכי טוב שיש”.
ואכן, מהר מאד הוייב הגיע, האוכל, השירות ואפילו המחיר השפוי וכבש את רעננה והערים השכנות. אני לא זוכרת מסעדות שהגיעו לרעננה מהעיר הגדולה ויצרו סביבן באז כל כך גדול.
העיצוב הייחודי ויוצא הדופן של המסעדה, מציג סטנדרט אחר בעיצוב המסעדות. המסעדה עוצבה על ידי המעצב יוסי אבן, מעצב ידוע בתחום המסעדנות בתל אביב והמסעדה אף משתתפת בתחרות העיצוב העולמית של המסעדות – “Restaurant & Bar Design Awards”
מהרגע הראשון שנפתחה המסעדה, המקום מפוצץ עד אפס מקום והלקוחות חוזרים שוב ושוב. גם בתקופת הקורונה, המשלוחים וה Take away לא הפסיקו.
“אני מודה לתושבי רעננה שלא הפסיקו ליהנות מאתנו במהלך הקורונה והפכו את המסעדה למוקד המשלוחים הגדול בעיר. תודה גם לעיריית רעננה שהקלו בתשלומי הארנונה בשלושת החודשים האחרונים”.
יגאל מספר: ” למרות שהמסעדה אינה כשרה ואין לה תעודת כשרות, הבשר והדגים המוגשים בה, כשרים על מנת לתת מענה לכל אוכלוסיות העיר. אני משקיע במוצרי הגלם הכי איכותיים. כל הקינוחים שלנו נעשים in house על ידי שף קונדיטור אורטל שמרון ושף קונדיטור תמר ששון. קינוחים קלאסיים שקיבלו טוויסט אסיאתי עדין, מתאימים לחיך הישראלי ולאווירת המסעדה.”
“הצוות מורכב מחבר’ה צעירים ואיכותיים מהעיר ואני מתווה להם את ה”אני מאמין” שלי בנתינת שירות ברמה גבוהה ומקצועית.
פעמיים בשבוע הצוות שלי עובר הדרכת שירות ואני מקבל גיבוי וליווי מקצועי מהרשת. חשוב לי להעסיק אנשים בעלי צרכים מיוחדים כחלק מראייה קהילתית.”
יגאל אף מלווה חיילים בודדים ומעסיק אותם בתקופת השירות הצבאי וגם לאחר שחרורם ומעניק להם תמיכה ומקור פרנסה.
“כל חייל שמגיע אלי למסעדה ומבקש עבודה מקבל קדימות. יש לי רגישות מיוחדת לחיילים”.
זה סושי הפכה למוסד קולינארי בעיר במהירות שיא. המסעדה הרוויחה את זה עם עבודה קשה, שירות טוב ואוכל מנצח.
בקיץ, יהיה שם אפילו כיף יותר עם בר בירות במרפסת, עם Happy Hour, זוגות שיוכלו להנות מבירה טובה מול השקיעה בשדה ואפילו DJ שיופיעו במסיבות במרפסת.
המסעדה פתוחה כל יום מ 12:00 עד חצות, גם בימי שישי ושבת (מפתיע נכון?) – תגיעו!