בתקופה האחרונה אני מרגישה שכל יום שעובר, הוא יום יותר מאתגר מאתמול.
בין בחירות לבחירות, חג לחג, מרדף בין חיי העבודה לחיי המשפחה, אין זמן לעצור. ואז הגעתי לרשלין. העולם נעצר.
כשנכנסים לקליניקה של רשלין הגוף מיד עובר למצב רגיעה, למשך שעה כל טרדות החיים נמצאים בהולד…מוזיקה מרגיעה ברקע, נרות, תריס מוגף ומיטת טיפולים מפנקת.
רשלין יודעת לגעת בדיוק בנקודות הכואבות בגוף ובנפש, היא מלאה בנתינה ויכולות ריפוי נדירות.
למשך שעה הגוף מתמסר לידיה הטיפוליות שנעות במקצועיות רבה על כל שריר ושריר בגוף
רשלין תושבת רעננה, בת 39, נשואה ואמא לשלושה ילדים הקימה ברעננה קליניקה טיפולים לנשים שמהווה מרכז פרטי שמאפשר לכל אישה מרחב לטיפול ושיקום גופני, נפשי ורוחני.
היא הגיעה לעולם הטיפולי לפני יותר מ- 15 שנה וצברה נסיון רב במסגרות שונות דוגמת קופות חולים, ספא וקליניקות לפני שהחליטה לפתוח בעצמה מקום שיממש את כל ההכשרות שצברה במהלך השנים דוגמת: עיסוי רקמות, עיסוי שוודי, עיסוי נשים הרות, דיקור מערבי, רייקי, הילינג שמאני, תטא הילינג ו- mt.
היא מספרת בגאווה שאת עבודת הטיפול בגוף היא משלבת עם עבודת מודעות נפשית ורוחנית דרך טיפול בתטא הילינג, דמיון מודרך וקלפים טיפוליים.
כשנכנסים לטיפול אצל רשלין, הטיפול מתמקד בעבודת מודעות דרך הגוף, הנפש והרוח.
עבודת הגוף כוללת טיפול, עיסוי ושיקום. מתמחה בנשים הרות (גם דולה מוסמכת), בעיסוי רקמות, עיסוי שוודי, טיפול ושיקום מפריצות דיסק, כתף קפואה, כאבים כרונים, פיבומיאלגיה ועוד.
וכשיוצאים מטיפול אצל רשלין … הסוללה נטענה והעולם התחיל להסתובב שוב ואני … כמו חדשה!
אחרי שאני יורדת מהענן, אני יודעת שיש כבר למה לצפות … לפעם הבאה שאני אגיע לרשלין כי גם אני וגם הנפש יודעים בוודאות מלאה שאין מתנה טובה יותר לגוף ולנפש מבילוי של שעה אצל רשלין. אתן באות?